Blog Archive

Hvil i fred Hans Pausgaard

March 13, 2020
vestbyen_2018_sep3-2

13/9 1938 – 6/3 2020.

 

 

I dag fredag d. 13/3 har været en meget sørgelig dag. Grundlæggeren af Pausgaard Autoteknik, Hans Pausgaard blev begravet i Nørup Kirke. Jeg har kendt Hans i over 20 år og er kommet med min bil på værkstedet på Flegmaden i Vestbyen lige siden. Ikke mindst for at sludre med Hans og hans sønner, der nu har overtaget forretningen.

 

På grund af COVID-19 krisen måtte kun den tætteste familie opholde sig i kirken under begravelsen. Ligeledes var mindehøjtideligheden efterfølgende aflyst. Slet ikke det man forbinder med en begravelse, hvor familie og venner bør være tætte og søge sammen. Give kram og ryste hænder. Det stod skrevet tydeligt i gæsternes ansigter, at der i dag ikke var noget at smile af.

 

Mange mødte stadig op og sang salmer ude foran kirken og tog afsked med Hans. Jeg vil huske Hans som en glad, klog og kærlig mand. Og ikke mindst smilende. Så jeg glæder mig til at komme på den anden side af corona helvedet og så er jeg sikker på hans børn holder en god mindehøjtidelighed for Hans, sådan som han fortjener det.