Blog Archive

Vejle Kulturpris 2019

March 14, 2019
vkp2019
I går aftes modtog jeg Vejle Kommunes kulturpris 2019 for min fotobog og udstilling Vestbyens Stemme.
Projektet har været yderst vigtigt for mig at lave og jeg er taknemmelig for at fotografierne og fortællingerne om folkets stemme i Vestbyen har haft betydning for juryerne, der har peget på mig blandt alle de andre spændende mennesker, der var nomineret – bl.a. Dystopia Entertainment ogHenrik Aasted Rothenbücher, som også var med i finalen.

Det er svært at gøre kunst og kultur op i en konkurrence og Vejle rummer så mange kreative og dygtige mennesker, der på hver deres måde er med til at gøre byen unik og tilføre deres unikke DNA til et mangfoldigt kulturliv.
Jeg er vanvittig glad for prisen og vil bruge anerkendelsen, som motivation og drivkraft til nye projekter i fremtiden, hvoraf et specielt allerede er skudt i gang.