Blog Archive

Sømærket

June 27, 2013
Sømærket2

 

For et par måneder siden kontaktede Margit Nielsen mig for at høre om hun kunne bestille en billedserie til sin beværtning i Havnegade, som går under navnet Sømærket, men også er kendt som Vejles hyggeligste værtshus, hvor du kan komme som du er.

 

Margit havde genkendt flere af sine kunder og venner på mine billeder, fra tiden, hvor jeg startede sidewalktalk projektet op og tog billeder af tilfældige borgere i Vejle.

 

Det er så endt med at hun har bestilt en halv snes billeder i forskellige størrelser, så hendes kunder kan se på dem hver dag og forhåbentligt fortælle en masse gode anekdoter om  folkene på fotografierne og måske tænke over, hvorfor netop disse personer hænger der.

 

Jeg er glad for at billederne har fået et godt hjem udenfor computerskærmen i den virkelige verden, hvor billeder gør sig bedst. Det gør mig altid glad, når denne slags bestillinger dukker op. Så føler jeg det giver mening og at tingene går op i en højere enhed.

 

Michael, som er en af de portrætterede, har netop set sig selv på et af billederne og jeg har fået fortalt, at han var MEGET stolt over at hænge på væggen. Det er Michael I kan se på billedet herunder, som er taget sidste sommer på Vejle havn. Et møde, hvor vi i to forskellige ærinder befandt os på sydkajen under den gamle kran. Der stadig er i brug.

 

I dag var jeg så på besøg på Sømærket og fik en fornemmelse af hvordan billederne blev taget imod at stedets gæster. Og nu er jeg helt tryg ved at de hænger der.