Blog Archive

Lindy Pedersen / tidligere freelance spion

July 16, 2013
lindy

 

 

Lindy Pedersen, 72 år, tidligere freelance spion. Nu UFO observatør på fyrretyvende år, bor på et lille landsted tæt ved Stouby. Uddannet bogbinder og har i sit unge liv rejst USA tyndt i en autocamper for at sælge brugte ting.

 

Han har observeret over 3.000 UFO’er fra sin ejendom gennem tiden og har skrevet flere bøger på sin nu uddaterede Gabriele skrivemaskine, med et kodesprog, som kun Lindy og dem derude kender. Han fortæller, at han dagligt har kontakt til fremmede fra andre solsystemer. Man skal spidse ører, når Lindy fortæller løs og det kan være lidt svært at følge med,  men da han er så passioneret omkring det, kan man ikke undgå at blive opslugt og give ham sin fulde opmærksomhed. Om man tror på ham eller ej.

 

Han sælger stadig brugte ting og nyder at fortælle om alt mellem himmel og jord og lidt til. Han er samler og har bl.a. et skab proppet til bristepunktet med gamle analoge kameraer.

 

I dag tog jeg sammen med min kammeraet Christoffer ud og besøgte Lindy, da Christoffer havde mødt ham før og skulle købe et brugt kamera af ham. Et nærmest ubrugt polaroid kamera til en spotpris. Vi endte med at bruge 4 timer i huset og han virkede ikke til tage sig af, at jeg tog billeder af ham, men håbede på det kom i avisen. Han fortalte om UFO’er, viste billeder fra sine rejser og bød os på hjemmelavet brændenældesaftevand (som vi hver fik 2 flasker af med hjem).

I hjemmet er der to ure. Et som viser vores tid og et der viser tiden hos “de andre”. Hver aften mellem 22.00 og 3.00 er der åben for kommunikation, fortæller Lindy, og der kan man, hvis man er blevet udvalgt, opleve UFO’er på tæt hold.

Vi har aftalt at komme igen, så han kan se billedserien, og vi kan se hvor langt han er nået med sit tempel, som han er i gang med at bygge i haven. Et tempel der skal bruges til bedre at komme i kontakt med de fremmede fartøjer.

 

En oplevelse som denne, er for mig, kernen i at være fotograf. Et kamera tager billeder og dokumenterer, men det bygger også bro mellem fotografen og personerne på den anden side af linsen.