Blog Archive

Fight crime

May 13, 2013
4V3B5849-Edit

Sune og Kim er to personer, der er grund til at give noget respekt. Begge bruger de dagligt en masse energi på at forebygge kriminalitet. Med hver deres sociale baggrund, tager de rundt i Danmark og holder foredrag om livet i et fængsel, som indsat og som ansat, og fortæller bl.a. om konsekvenserne ved at vælge et liv i den hurtige bane på den forkerte side af loven.

Sune er ex. kriminel, har brugt over 6 år bag tremmer og har for længst lagt det kriminelle liv bag sig og byttet sin kriminelle tilværelse ud med kone, børn og fast arbejde.

Kim har været ansat som fængselsfunktionær i 13 år, og arbejder i dag i “Statsfængslet Østjylland” der er Nordeuropas mest sikrede fængsel.

 

Jeg har længe haft lyst til at lave film, der kan være med til at bekæmpe bl.a. vold, så da Sune og Kim hyrede mig til, at lave deres promo video for deres foredrag var jeg straks klar. Jeg håber meget på, at filmen kan være med til at booste deres show til en succes. Det er et vigtigt emne, der ikke kan gøres nok for at udbrede.

 

Hvis man ønsker at komme til et af Kim Og Sunes foredrag eller invitere dem til at komme ud på jeres skoler, klubber og lign. kan de kontaktes her  foredrag.kontakt@gmail.com

Ellers følg dem på facebook