Blog Archive

DEed in karm – no traffic

August 30, 2017
Skærmbillede 2017-08-30 kl. 23.36.06

Siden 1992 er over 32.000 danske soldater sendt ud i verdens brændpunkter. Ca. 1/3 af vore veteraner kommer hjem til et liv med posttraumatisk stress (PTSD). Efter seks år har næsten halvdelen af veteranerne stadig svære symptomer, som f.eks. depression, angst og rastløshed.

De syv-dobbelte danmarksmestre i American Football, Triangle Razorbacks har sammen med rockbandet Deed In Karma skabt en kampsang og en musikvideo, som sætter fokus på hjemvendte soldaters liv med PTSD. Nummeret og musikvideoen vil blive udgivet i forbindelse med den officielle flagdag for Danmarks udsendte soldater tirsdag 5. September 2017.

 

 

Triangle Razorbacks og Deed In Karma sætter med denne udgivelse fokus på et ømt kapitel i dansk krigshistorie. Danmarks rolle som krigsførende nation har øget behovet for fokus på og støtte til de mange kvinder og mænd, som med fare for eget liv og helbred tjener deres land, og som alt for ofte må kæmpe en kamp for at få et godt liv ud af den hverdag, som nogle gange rammer med så stor kraft, at den slår luften ud af en.

 

Med denne udgivelse vil Triangle Razorbacks støtte foreningen Støt Soldater og Pårørende, som gør et stort og vigtigt arbejde med at skabe bedre forhold for Danmarks veteraner.

Musikvideoen er produceret af fotograf og filmfortæller Jonas Normann, som med sine intense og stemningsmættede billeder fortæller historien om veteranen Morten, som finder en vej igennem sin PTSD i det fællesskab, som er klubben Triangle Razorbacks.

 

 

 

 

Musikken vil være tilgængelig digitalt på f.eks. Spotify, Youtube og Apple Music.
Pressemeddelelse – Triangle Razorbacks og Deed In Karma